Review: Banjica AquaScale

Hitro se bliža dan, ko se naši družinici pridruži nov član in spet sva na preži za baby produkti. Priznati morava, da sva tokrat pri nakupih veliko bolj premišljena. Kupujeva bistveno manj, kot takrat, ko sva pričakovala prvega otroka, saj sedaj dejansko iz prakse veva, kaj je tisto kar res potrebujemo.

Čeprav sva bila zadovoljna z banjico Stokke Flexi bath, ki sva jo uporabljala za prvega otroka, naju je tokrat zamikal ferrari med otroškimi banjicami – večfunkcionalna otroška kad AQUASCALE . 🙂

84

Kaj je tako posebnega na Aquascale banjici?
Med kopanjem nenehno spremlja temperaturo vode in tako poskrbi, da je dojenčku zaradi primerne temperature ves čas maksimalno udobno. Ima tudi vgrajeno tehtnico, ki omogoča tehtanje otroka kar med kopanjem. Tehtnico je seveda možno uporabljati tudi brez vode. Slednje po najinih izkušnjah pride prav predvsem doječim mamicam, saj lahko dojenčka stehtajo pred in po podoju in tako enostavno izračunajo, koliko je otrok dejansko pojedel (ker ziza pač nima mere :D). Tako temperaturo vode, kot težo otroka spremljate na LCD zaslonu, podatke pa lahko shranite tudi v spomin banjice.  Aquascale ima protizdrsno podlogo in oporo za dojenčkove roke in noge, kar poskrbi za še dodatno varnost dojenčka med kopanjem, staršem pa razbremeni hrbtenico.

Edini minus te banjice, v primerjavi s Stokke Flexi bath je zgolj to, da Aquascale banjice po uporabi ni mogoče zložiti in tako porabi nekoliko več prostora, ampak glede na to kaj vse zmore, bova to brez problema  spregledala.

Cena banjice naju je, glede na njeno večfunkcionalnost, pozitivno presenetila, saj je cena približno enaka cenam navadnih tehtnic za dojenčke, dobite pa veliko več kot zgolj tehtnico.

Klikni tukaj za vstop v trgovino in preveri aktualno ceno >>

Komentarji

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Instagram