DooDoo medvedek – uporabniška izkušnja

Sandra, nagrajenka nagradne igre,v kateri je bila glavna nagrada DooDoo medvedek, je delila svojo izkušnjo z igračko DooDoo.

Prodajalci obljubljajo, da igračka DooDoo sama zazna dojenčkov jok in ga tudi pomiri s predvajanjem pomirjujočih zvokov, podobnim tistim iz maternice. Tudi sicer gre za kvalitetno igračo, narejeno iz kakovostnih anti-alergenih materialov.

Medvedek_DooDooVir: babiage.com

Ko sva izvedela za Doodoo medvedka, je bila najina punčka stara že skoraj pol leta, zato sva se odločila Doodoo-ja podariti nekomu, ki ga bo lahko uporabljal že od rojstva. V nagradni igri, ki je potekala na Rosabertina FB strani, je bila izžrebana Sandra in tukaj je njena izkušnja:

“Doodooja smo vzeli seboj že v porodnišnico. Ker je pa naš otrok zelo pridno spal, ni bilo potrebe da bi med spanjem prižigali senzor, ki zaznava in pomirja jok. Vseeno smo testirali medvedka, toliko, da bi videli, kako se otrok odzove na zvok. Menim, da je ninica Doodoo odlična za pomiritev otrok, ki to potrebujejo, saj otroka nekoliko zamoti. Mi na srečo s spanjem težav nismo imeli. Naš fant je sedaj star že 10mesecev in DooDoo je še vedno kje v bližini, med spanjem pa ga čuva v posteljici. Tudi, če senzorja za pomiritev otroka (na srečo) ne potrebujete, je DooDoo zelo prikupna in mehka igračka.”

Ste za to, da naredimo še kakšno nagradno igro? Spremljajte Rosabertina FB in bodite na tekočem z novimi objavami in nagradnimi igrami.
 

Komentarji

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Instagram