Primark Graz – otroška oblačila

Včeraj sva se potepala po Grazu in ena izmed obveznih postaj je seveda Shopping City Seiersberg in Primark, ki so ga v Grazu odprli lani poleti.

Sploh tisti, ki ste od Graza bolj oddaljeni, se najverjetneje sprašujete ali se splača samo zaradi Primarka podati na pot v Graz, zato sem se odločila spisati tale post, ki mogoče komu olajša odločitev. Dodala sem tudi fotke, da sami dobite predstavo o sami ponudbi in cenah.

Torej kako je s kvaliteto?

Zagotovo ne gre za top kvaliteto, če si vzamete čas in dobro pregledate vso ponudbo pa se da najti lepa oblačila solidne kvalitete. Sama sem vedno pozorna na sestavo oblačil. Sploh majčke vzamem vedno samo tiste, ki so 100% bombaž. Najdejo pa se tudi oblačila slabe kvalitete, ki sicer na prvi pogled izgledajo OK,  zato za uspešen nakup priporočam, da res vse dobro pregledate.

Pa cene?

Za moje pojme zelo ugodne. Tukaj lahko vidite kaj sva kupila midva, dobila sva kar 15 kosov oblačil za punčko za 46 evrov.

Torej:

Primarkova oblačila se mi zdijo super sploh za vrtec in za raziskovanje okolice, ker ni panike, če se kakšno oblačilo strga ali umaže. Za čevlje, bunde, jakne, bodije, obleke za na lepše pa raje zavijem v kakšno drugo trgovino, še najraje v Gap ali Next.

Pa še namig:

Če se le da Primark se v primark odpravite med tednom, še najbolje dopoldan, saj je ob vikendih pogosto gneča.

Galerija fotografij iz Primarka v Grazu:
 
Komentarji

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Instagram