Izbrati mamaRoo, rockaRoo ali bounceRoo?

Katerega izbrati? mamaRoo, rockaRoo ali bounceRoo?

Dobivava veliko vprašanj kateri 4moms gugalnik izbrati, zato sva se odločila spisati post na to temo in upava, da vam najina izkušnja olajša izbiro.
Ko sva kupovala gugalnik za najinega prvega otroka, je bil na našem trgu na voljo samo mamaRoo, zato sva pri takratni izbiri primerjala 4moms mamaroo in gugalnike drugih znamk. Zakaj sva med vsemi proizvajalci izbrala prav 4moms sva že pisala tukaj.

Tokrat pa so pri 4moms razširili ponudbo in je zraven mamaRoo na voljo še rockaRoo in bounceRoo ter nam tako spet malo otežili izbiro. 🙂

Gugalniki rockaRoo, mamaRoo in BounceRoo

Počasi bova začela nabavljati opremo za drugega otroka, zato sva primerjala lastnosti vseh treh 4moms gugalnikov. Prebrala sva recenzije realnih uporabnikov in tako prišla do sklepa, da bova spet izbrala mamaRoo, ki ga bova kupila tukaj.

Zakaj? Predvsem zaradi 5 edinstvenih gibov, ki so enostavno fantastični in zaradi prilagodljivega naslona. Možnost prilagajanja naslona, nama je pri gugalniku najbolj pomembna, saj sva ga največ uporabljala med gospodinjskimi opravili (kuhanje, likanje, pospravljanje…). Takrat lahko malček z dvignjenim naslonom starša med delom veselo opazuje z njim čeblja. Predvsem praktično je tudi to, da je kompakten in lahek, zato se enostavno prestavlja po stanovanju. To je prevladalo pri najini izbiri, tukaj pa je še tabela, kjer si lahko ogledate primerjavo vseh lastnosti 4moms gugalnikov:

Tukaj pa najdete najugodnejšo ponudbo 4moms gugalnikov z brezplačno in hitro dostavo.

Najin favorit je torej znova mamaRoo, upava da bo dojenčku #2 tudi tako všeč, kot Juliji. Seveda sledi tudi recenzija, ko stestiramo najnovejši mamaRoo.

Kateri gugalnik pa je vaš favorit in zakaj? Vesela bova tudi vaših izkušenj.

mamaRoo

 

Komentarji

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Instagram