NOVO iz DJI: Phantom 3 Standard

Phantom 3 Standard

DJI bo 10.8.2015 začel pošiljati novo različico Phantom 3 standard. Slovel bo po tem, da bo varen, enostaven in zabaven za letenje.

DJI phantom 3 Standard
Letel bo do 25 minut in kar je 3 minute več od modela Professional in Advanced. Obljubljajo tudi, da ima močnejše motorje in kot lahko vidimo iz slik malenkost drugačno ploščo, na katero sta pritrjena gimbal in kamera. Kamera je 2.7 K, kar je nekje med različico Professional, ki snema 4K in Advanced, ki snema z resolucijo 1080.  DJI Phantom 3 Standard dela slike v resoluciji 12 mega pikslov. Razlikuje se tudi v kontrolerju, ki ima le eno anteno, doseg pa znaša cca. 1 km. (Professional in Advanced enkrat več – do 2km). Prepoznali ga boste po rdečih nalepkah, Advanced ima srebrne, Professional pa zlate.

Cena DJI Phantom 3 Standard znaša 919€. Priporočam pa nakup TUKAJ, o tem zakaj sem že pisal. Pošiljati ga bojo začeli 8.8.2015, dostava v Slovenijo pa traja 3-5 dni po prejetem plačilu. Pošiljka je poslana znotraj EU, tako, da je tudi davek že v ceni in ni nobenih dodat ih stroškov s carino.


DJI PILOT nadgradnja v DJI GO

DJI Pilot aplikacija se je nadgradila v DJI GO. Novosti so predvsem v urejanju videov, ki je sedaj z DJI GO dosti lažje, možno pa je spreminjanje barv in nekaterih drugih nastavitev. Ni Adobe Premiere PRO, vendar je za hiter video in obdelavo z iPadom zelo dobrodošla sprememba, saj lahko hitro delite video, ki ga posnamete. Za normalno delovanje je potrebno nadgraditi tudi Phantom 3 in kontroler. Kmalu bo DJI predstavil tudi nekatere težko pričakovane novosti, sledenje – follow me, POI, Waypoints in IOC.
Follow me Dji phantom 3 

NOVI UPDATE ZA DJI PHANTOM 3

Ne pozabite nadgraditi vašega Phantoma 3. Enostavno na sd mini kartico, ki jo uporabljate, naložite razpakirano datoteko za nadgradnjo, ki jo najdete tukaj za vaš model. Datoteko, ki jo prenesete, je potrebno razpakirati in naložiti na SD kartico le datoteko za upgrade, v root oz. brez mape. Kartico vstavite v Phantoma 3. Vključite in počakajte približno 20 minut, ko tri enakomerne piske zamenja en dalši in dva enaka zaporedna piska. Kontroler nadgradite tako, da isto datoteko razpakirano skopirate na USB ključek (direktno ne v nobeno mapo). Ga vstavite v kontroler, prižgete in počakate na zeleno lučko.

Če imate kakšno vprašanje komentirajte ali mi pošljite vprašanje po emailu.

Lep pozdrav,

Komentarji

1 Komentar
  1. posted by
    Ugodna jesenska ponudba! DJI Phantom 3 Standard za samo 819 EUR | RoSabertina.com
    Sep 10, 2015 Reply

    […] NOVO iz DJI: Phantom 3 Standard […]

Komentarji

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Instagram