Kje kupiti Stokke?

Stokke je podjetje iz Nizozemske, ki izdeluje vrhunske izdelke za otroke. Pred enim letom, ko je bila najina Julija še na poti, sva se odločila za voziček Stokke Xplory. Pobrskala sva po internetu in hitro ugotovila, da je v Sloveniji mogoče kupiti ta voziček le v dveh prodajalnah in sicer v babycentru in mothercare-u. Ker v Mariboru ni bilo velike izbire, sva se zapeljala v Ljubljano in tudi tam sva začudeno pogledala, ko so nama povedali, da je na Stokke Xplory potrebno čakati okoli 4 tedne. Presenečena sva bila tudi nad tem, da so nama prodajalke dejale, da Stokke ni nič posebnega in da lahko podobne izdelke dobiva za bistveno nižjo ceno. Ker sva bila že prej odločena, da želiva prav ta voziček, naju tudi strokovno usposobljeno osebje ni moglo več prepričati v nasprotno. Spoznala sva, da tako kot pri vsaki vrhunski znamki, obstajajo ljudje, ki je ne marajo ali jim gre celo na živce, kar pa seveda nebi pričakovali od prodajalk, ki prodajajo med drugimi izdelki tudi to. Odločila sva se, da ne bova čakala 4 tedne in bova še malo pobrskala po spletu in v tujini. Našla sva spletno stran, na kateri so bili vsi vozički Stokke v vseh barvah, na zalogi in z zelo ugodnimi cenami. Dostava v Slovenijo v 3-4 dneh za manj kot 10 EUR, kar je bistveno ceneje od vožnje čez celo Slovenijo in čakanja 4 tedne in ponovne vožnje nazaj v trgovino. Tako sva preko te spletne strani naročila prvi izdelek Stokke. Prišel je zelo hitro v originalni embalaži, z računom in bilo ga je mogoče enostavno registrirati na uradni spletni strani Stokke.com in s tem garancijo iz enega leta podaljšati na 3 leta. Takoj sva spoznala, da bova na tej strani še kupovala 🙂

 

Vstopi v trgovino in kupi Stokke

Brezplačna dostava do konca meseca!

Produkti Stokke, ki sva jih kupila in jih tudi priporočava, saj so vsi vrhunski:

Stokke Xplory Brown

Stokke košara Brown

Stokke jajčka in isofix

Stokke zimska vreča

– Stokke banjica

Ostale Stokke izdelke najdete TUKAJ

 

Vsi izdelki, ki sva jih kupila so bili bistveno cenejši od tistih v Sloveniji. Na nobenega nisva čakala več kot 5 dni in večino so nama jih poslali z brezplačno poštnino v Slovenijo (odvisno od akcij). Tako priporočava spletni nakup za vrhunske izdelke Stokke na tej spletni strani tudi vam.

 

Recenzija Stokke Flexi bath:

 

ps. tudi nama je bilo hitro jasno, da je višje bolje, zato sva se odločila za Stokke Xplory in ni nama žal. Poglejte v videu zakaj:

 

Kje kupiti Stokke Xplory

Brezplačna dostava do konca meseca!

Komentarji

2 Komentarjev
 1. posted by
  klavdy
  Mar 14, 2016 Reply

  Zdravo 🙂
  mene pa samo zanima ( ker nihče ne zna nemško :/ ) , ali za to ceno , 850eur , dobiš tudi košaro ali je to cena samo za športni del ?
  hvala za odgovor že v naprej 😉

Komentarji

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Instagram