Kmalu bo mogoče kupiti DJI Phantom 3

DJI je pred kratkim predstavil in napovedal prodajo novega kvadrikopterja Phantom.

Po 1 in 2 se bo kmalu začel prodajati model 3 v dveh različicah:

Če bi radi kupili DJI Phantom 3 priporočam, da ga kupite >>>na uradni strani DJI<<<.

DJI Phantom 3 Professional in

DJI Phantom 3 Professional

DJI Phantom 3 Advanced

 

DJI Phantom 3 Advanced

Novi kvadrikopter DJI Phantom 3 prinaša prav to kar uporabniki najbolj potrebujejo za snemanje iz zraka. Predvsem enostavno rokovanje in popolna kontrola nad letenjem in posnetki, saj se DJI Phantom 3 ponaša s prenosom slike v živo (live bridge) na iOS napravo ali kak drug pametni telefon. Najlepše pri vsem je, da na transmiterju upravljate letenje in usmerjate kamero, fotografirate in snemate praktično in enostavno. Za prenos posnetkov tako ne potrebujete več dodatnih anten, modulov, kot so bili potrebni pri prejšnjih modelih.

Preko pametnega telefona ali tablice lahko prenašate prenos v živo preko youtube ali drugih kanalov.

live_bridge

Modela se med seboj razlikujeta v kvaliteti kamere, ki pri professionalu premore res enkratno snemanje v 4K, in 1080 HD kvaliteto pri advanced modelu. Professional premore tudi močnejši polnilec, ki vam bo hitreje napolnil baterijo. Ostale lastnoti kvadrikopterja so popolnoma enake pri enem in drugem modelu.

Razen že omenjene nove fenomenalne kamere, sam kvadrikopter vizualno precej spominja na prejšnji model. Novost so senzorji, ki omogočajo varno in stabilno letenje v notranjih prostorih, tudi transmiter in baterija sta nova in delujeta samo na modelu DJI Phantom 3. Če ste kupili več baterij za prejšnji model vam tukaj žal ne bodo koristile in si boste morali za več kot 23 minut užitka v zraku dokupiti nove. barva nalepk je zlata (professional) ali srebrna (advanced), je pa priloženih tudi nekaj novih metalnih nalepk, da boste lahko spremenili videz kvadrikopterja in ga naredili edinstvenega. 🙂

Če želite postati pilot svojega kvadrikopterja in uživati v enkratnih posnetkih v 4 K resoluciji boste za Professional različico odšteli 1399 EUR ali z dodatno drugo baterijo 1499 EUR. Če pa vas zadovoljijo posnetki v HD 1080 kvaliteti pa boste za DJI Phantom Advanced odšteli 1099 EUR ali 1199 EUR z dvema baterijama (DDV je že prištet).

Prodajalci že zbirajo prednaročila in prvi kvadrikopterji nove serije bodo do navadnih smrtnikov, ki so se odločili za nakup začeli prihajati že čez dober teden (po 5.5.2015). Na youtubu si že lahko pogledamo kaj pravijo tisti, ki jim je DJI že poslal prototip in v večini so zelo navdušeni nad njim.

Če vas zanimajo podrobnosti jih lahko poiščete na uradni strani prodajalca, ki se nahaja tukaj.

Zanima me, kako vam je všeč nova “igračka”, jo boste kupili, za katero različico se boste odločili in zakaj in kaj bi/boste  počeli z njo in ne pozabite nalepit spodaj v komentar tudi kakšnega linka do posnetka, ki ste ga oz. ga boste ustvarili s DJI Phantom 3.

 

Če bi radi kupili DJI Phantom 3 priporočam, da ga kupite >>>na uradni strani DJI<<<.

Naj bo vaše letenje varno in želim vam obilo užitka 😉

Lp, Robert

Komentarji

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Instagram