Review: UPPAbaby VISTA

Otroški voziček UPPAbaby VISTA (kupite ga lahko tukaj) definitivno spada med bolj “kulske” vozičke. Izgleda tako moderno in sodobno, sploh model s črnim ogrodjem. Če bi za ta voziček vedela že takrat, ko sva izbirala voziček za najino Julijo, bi zagotovo prišel v ožji izbor.

Poleg super izgleda pa UPPAbaby VISTA prepriča tudi z drugimi svojimi lastnostmi.

Če planirate še drugega otroka ali pa že imate dva otroka z majhno razliko v letih (oz. bolje rečeno mesecih), ne potrebujete novega vozička, ampak samo še dodaten sedež, ki ga namestite na isto ogrodje. Izredno močno in kvalitetno ogrodje zdrži tudi do 100 kg. Robert je seveda stestiral tudi ali voziček zdrži njegove kilograme, rezultat si poglejte v videu.

UPPAbaby VISTA je otroški voziček primeren za vse terene, kvalitetno vzmetenje poskrbi, da ste kos tudi travnati ali makedamski površini. Vse nakupovalne navdušence bo pa prepričala ogromna košara pod sedežem, ki je dovolj velika za vse stvari, ki jih potrebujete za dojenčka in še za par trgovinskih vreč.

Super zadeva je tudi UV zasčita pred soncem, ki je  že “vgrajena” v streho vozička in zato sploh ne potrebujete marele. Ko potrebujete dodatno senco, samo podaljšate strehico s to srebrno zasčito in vaš malček je takoj zasčiten pred soncem.

UPPAbaby VISTA je fantastičen voziček, ki je prepričal tudi svetovne zvezdnike, kot so Kourtney Kardashian, Sarah Jessica Parker

Da dobite, še boljšo predstavo o vozičku si oglejte video, ki sva ga posnela in obiščite to spletno stran, kjer so navedene vse karakteristike tega vozička in kjer lahko voziček tudi kupite.

Komentarji

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Instagram