Review: Stokke Flexi Bath

Stokke Flexi Bath je zložljiva banjica, ki se, za razliko od ostalih baby banjic, enostavno zloži. Tako zavzame zelo malo prostora, ko je ne potrebujemo. Banjica se preprosto odpre, napolni z vodo in že je čas za vodno zabavo. S pomočjo gumijastega pokrovčka se po uporabi enostavno izprazni. Gumijasti robovi poskrbijo za varnost, saj onemogočijo drsenje.  Na voljo voljo jo v večih različnih barvah, midva sva izbrala prozorno, zaradi česar nastanejo super fotografije. Zaradi edinstvenega zložljivega dizajna se enostavno zapre, zavzame pa tako malo prostora, da jo lahko hranimo kar v predalu.

Pri Stokke sicer obljubljajo, da je primerna od rojstva pa vse do 4 let, sama pa malo dvomim, da bi bila primerne velikosti za 4 letnega malčka. Bomo testirali čez 4 leta, haha :).

Cena Stokke Flexi Bath je 39,99 EUR + 12 EUR sedež za novorojenčke. Midva sva ujela, super ponudbo v BabiesRUs v Grazu, kjer je bil sedež za novorojenčke ob nakupu banjice gratis.

Zložljiva banjica je super, če želite prihraniti prostor v kopalnici ali če veliko potujete z dojenčkom, saj jo zaradi lahkosti enostavno vzamete sabo. Če pa vam prihranjeni prostor, ne pomeni toliko in je prav tako ne potrebujete za potovanja pa priporočam navadno banjico, ki je bistveno cenejša, vodno zabava pa seveda ostaja enaka.

Dodano: Ugodne banjice Stokke in druge izdelke, ki jih potrebujete za vaše malčke, lahko kupite tukaj. Zelo ugodna cena in hitra, brezplačna dostava za vsa naročila nad 20 EUR. Večino stvari sedaj kupujeva tukaj.

Komentarji

3 Komentarjev
 1. posted by
  Tina
  Mar 1, 2015 Reply

  Ojla, zanima me kako sta oz. ste zadovoljni z banjico? Ravno sem jo gledala v Baby Centru in se mi zdi dokaj uporabna, čeprav eni pravijo, da je ful majhna in, da jo baje otrok kmalu preraste. Hvala za odgovore in lep pozdrav 🙂

  • posted by
   Robert
   Mar 1, 2015 Reply

   Živjo Tina,

   Stokke banjica je super, pri 7 mesecih se Julija še vedno namaka v njej in se bo zgleda še kar nekaj časa. Še ni videt, da bi jo prerasla. 🙂 Praktična je ker se enostavno zloži in zavzame le malo prostora. Sedeža za novorojenčke pa nisva dosti uporabljala. Lep pozdrav 😉

 2. posted by
  Tina
  Mar 2, 2015 Reply

  No super, to me je zanimalo :). Ker so mi rekli, da se baje ne splača ter, da jo otrok prehitro preraste. Mi je pa ravno zaradi zložljivosti ful ful všečna :), no razen cena mi ni najbolj 😉

Komentarji

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Instagram