Review: 4moms MamaRoo

Po prihodu iz porodnišnice, nama z Robertom niti slučajno ni padlo na pamet, da bi crkljanje najine Julije prepustila kakšnemu gugalniku/ležalniku za dojenčke. Vsi starši se bodo strinjali, da ni lepšega občutka, kot imeti v naročju svojega otroka.

O gugalniku/počivalniku torej nisva razmišljala vse dokler nisva na Instagramu čisto slučajno opazila 4moms MamaRoo. Najprej naju je pritegnila sama oblika, ki se povsem razlikuje od klasičnih gugalnikov in se lepo poda v našo dnevno sobo. Ko sva pa si ogledala še par videov v katerih dojenčki uživajo v udobju tega gugalnika pa je odločitev za nakup padla.

Iz firbca sva po baby trgovinah še v živo preverila ostale gugalnike, ampak MamaRoo trenutno res nima konkurence. Za razliko od ostalih počivalnikov Mamaroo posnema gibe staršev, se giba gor in dol ter niha iz ene na drugo stran.

Ima pet različnih hitrosti gibanja in pet različnih vrst gibanja (Car Ride, Kangaroo, Three Swing, Rock-A-Bye, Ocean Wave).

Ko opazuješ te gibe, si prav zaželiš, da bi naredili še podobno napravo za odrasle. 😉

Prav tako ima možnost predvajanja že posnetih naravnih zvokov, ki dojenčka še dodatno pomirijo, naju pa je še bolj navdušila možnost priklopa Iphona (ali katerekoli druge mp3 naprave) in uživanja v glasbi po lastni izbiri.

Mamaroo ima možnost večih pozicij. Lahko se spusti v popolnoma ležeč položaj, možen pa je tudi sedeč položaj, ki je primeren za hranjenje že malo večjih doječkov.

Podloga je iz nežnega pliša, ki se enostavno odstrani in opere pralnem stroju.

Dojenčke barve v tem obdobju močno zanimajo, za kar poskrbijo tri žogice močno kontrastnih barv, ki poskrbijo za še dodatno zabavo.

Naša mini družina je torej navdušena nad 4moms Mamaroo. Vsa vaša mnenja, vprašanja, izkušnje z gugalniki/počivalniki pa so dobrodošla med komentarji. 😉

Kliknite tukaj preverite ugodne cene in kupite novi model MamaRoo s hitro in brezplačno dostavo.

Komentarji

1 Komentar
  1. posted by
    Kje kupiti mamaRoo, rockaRoo in origami (4moms) | RoSabertina.com
    Sep 29, 2015 Reply

    […] Mamaroo (4moms) sva vam prvič predstavila tukaj. […]

Komentarji

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Instagram